HomeGeen categorieRonde Miss 2015

Ook dit jaar is onze Hospitality partner Eventief er in geslaagd een Ronde Miss te vinden voor de HLB van Daal Eurode omloop. Zij stelt zich zelf graag voor:

Ik ben Lynn van Tilburg, woonachtig in Vaesrade en ik word volgende maand 18 jaar. Momenteel studeer ik Technische Bedrijfskunde aan Zuyd Hogeschool in Heerlen.
Ik ben er erg trots dat ik gevraagd ben om dit jaar de Rondemiss van de Eurodeomloop te zijn. Mensen zeggen over mij dat ik een spontane meid ben met veel doorzettingsvermogen en een gezonde portie humor. Ik breng graag een lach op andermans gezicht en het lijkt me erg leuk om dit ook te doen als Rondemiss. Graag zie ik u allen op 12 en 13 september in Kerkrade, dan kunnen we samen onze helden aanmoedigen!

Lynn_van_Tilburg_Background

Reacties zijn gesloten.