HLB Witlox Van den Boomen: de juiste match voor ambitieuze ondernemersHLB-WVDB-DESCR-NL

HLB Witlox Van den Boomen, de trotse naamsponsor van de Eurode Omloop, is een full-service financieel dienstverlener van formaat, verdeeld over zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg.

Het is onze missie om ondernemers vol vertrouwen en toekomstgericht te laten ondernemen. Waarbij we oog hebben voor zowel de onderneming als ondernemer. Om dit waar te maken, bieden we inspiratie, vertrouwen en versterking aan ambitieuze ondernemers en hun onderneming. Met de gecombineerde kennis en kunde van circa 600 medewerkers voorzien wij ondernemers van hoogwaardig
advies op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken.

Lokaal geworteld, wereldwijd netwerk
De zeven vestigingen in Brabant en Limburg hebben stevige lokale wortels. Onze partners en medewerkers komen zelf uit de regio, zijn sterk betrokken bij de lokale ontwikkelingen en spreken uw taal. Via het internationale HLB-netwerk kunnen we zaken doen in 160 landen. Die samenwerking met wereldwijd 1.000 kantoren is effectief en de lijnen zijn kort. Met de kracht van dit netwerk maken we jouw internationale ambities dus zeker waar.

HLB en sport
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent voor HLB: bewust omgaan met mens, milieu en maatschappij. Wij steunen al jaren een aantal maatschappelijke organisaties, zoals de initiatiefnemers van de Eurode Omloop.

Neem eens een kijkje op www.hlb-wvdb.nl