HLB is daar waar de business zit en beweegt met u mee…HLB-WVDB-DESCR-NL

HLB Witlox Van den Boomen, de trotse naamsponsor van de Eurode Omloop, is een inspirerende accountants- en belastingadviesorganisatie van 250 gedreven en deskundige professionals met een ondernemend karakter. Voor ons geldt: ‘Ken je klant, anticipeer op zijn wensen en geef service op een niveau dat de verwachtingen overtreft’. Daarmee richten we ons voornamelijk op bedrijven in het MKB en de non-profitsector en kennen we de dynamiek van lokale bedrijven. De klant kan rekenen op een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van bedrijfseconomische en financiële vragen. Natuurlijk is controleren en rapporteren onze basis, maar we kijken verder en denken mee over uw toekomst en die van uw onderneming. Uw wereld is onze wereld, dus ook als u internationale ambities heeft.

De 9 vestigingen in Brabant, Limburg en in Amsterdam hebben stevige lokale wortels. Onze partners en medewerkers komen zelf uit de regio, zijn sterk betrokken bij de lokale ontwikkelingen en spreken uw taal. Via het internationale HLB-netwerk kunnen we zaken doen in ruim 150 landen. Die samenwerking met wereldwijd 660 kantoren is effectief en de lijnen zijn kort.

HLB en sport

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent voor HLB: bewust omgaan met mens, milieu en maatschappij. Wij steunen al jaren een aantal maatschappelijke organisaties, zoals de initiatiefnemers van de Eurode Omloop. Binnen de sport heeft HLB veel ervaring opgedaan als financieel en juridisch partner. Speciaal ingerichte quickscans maken de dienstverlening van HLB niet alleen toegankelijk voor topsportorganisaties, maar ook voor verenigingen en stichtingen binnen de complete Brabantse en Limburgse sport- en beweegsector. Heldere dienstverlening, loyaal aan onze klanten en bewust ondernemend; dát is HLB. Met professionals die betrokken zijn, oplossingsgericht en vooruitstrevend. U kunt zorgeloos ondernemen, HLB regelt het.

Van de startblokken tot over de eindstreep… HLB Witlox Van den Boomen beweegt met u mee.

www.hlb-wvdb.nl